Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

 

 

Kedves Látogató!

 

Tisztelettel köszönöm Önt Nagyszentjános Község Önkormányzatának hivatalos honlapján.

2010 óta szolgálom Nagyszentjános lakóit. Az elmúlt 12 évben a település látványos fejlődésen ment keresztül: számos infrastrukturális és a lakosság kényelmét szolgáló beruházást hajtottunk végre; közműellátásban, intézményi fejlesztésekben is, valamint sokrétű és magas színvonalú közszolgáltatásokat vezettünk be és biztosítunk a helyben élőknek.

Jellemző az elmúlt évtizedre, hogy felvirágzott a közösségi élet a faluban, több száz olyan lakónk van, akik valamilyen helyi kezdeményezésbe aktívan és rendszeresen bekapcsolódik.

Nagy öröm, hogy negyedik éve töretlenül ível felfelé a Nagyszentjánoson születettek száma, növekszik a lakosságszám is.  Tudatos és generációkon átnyúló gondoskodással, szociális védőhálóval támogatjuk a legidősebbeket és azokat is, akik valamilyen segítségre szorulnak.

A honlapon fellelhető információkon túl természetesen jelen vagyunk a közösségi médiában is, és személy szerint nagy hangsúlyt fektetek a személyes és közvetlen kommunikációra, fontosak számomra a rendszeres találkozások.

Ha elnyerte tetszését honlapunk és közösségi jelenlétünk, kérjük, kedvelje oldalunkat a közösségi médiában is.

 

Tisztelettel:

Friderics Cecília

polgármester