Hírek

Elérhetőségek

Ügyelet igénylése az óvodában a rendkívüli szünet ideje alatt (2021.03.06.)

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatom Önöket, hogy a legújabb kormányrendelet értelmében az óvodás és általános iskolás gyermekeket nevelő családok helyzetének megkönnyítése érdekében a szülők igénye és kérelme alapján biztosítanunk kell a gyermekek felügyeletét az intézményben. A kormányrendelet felhívja a szülők figyelmét arra, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben vegyék igénybe.
Ha a gyermek felügyelete a szülő munkája miatt egyáltalán nem megoldható, az adott időszakra vonatkozóan szülői igény esetén munkanapokon megszervezzük az intézményben a kiscsoportos ügyeletet. Azonban kérünk minden szülőt, hogy – tekintettel a vírus fokozott terjedésére a gyermekek körében is -, felelősségteljesen gondolja át, és gyermeke egészségének megóvása érdekében csak akkor éljen ezzel a lehetőséggel, ha más megoldás nem lehetséges.
Amennyiben az ügyeletet igényelni szeretnék, akkor heti rendszerességgel pénteken 10.00-ig szíveskedjenek jelezni, hogy mely napokon, milyen időszakban kérik gyermekük felügyeletét.
A jövő hétre kivételesen a karantén miatt hétfő 10.00-ig várom az ügyeletre a jelentkezést!
A visszajelzést írásban a következő e-mail címre várom: tarkalepkeovoda1@gmail.com
Együttműködésüket köszönöm, kitartást és jó egészséget kívánok!
Vigyázzunk egymásra!
Nagyszentjános, 2021. március 6.
Tisztelettel:
Kelemenné Rácz Tímea
óvodavezető