Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás intézményi gyermekétkeztetés biztosításáról, valamint a közétkeztetés módosulásáról (2021.03.06.)

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Lakosság!

 

A Kormány 2021. március 8-tól digitális munkarendet vezet be az iskolákban, az óvodákban pedig rendkívüli szünet veszi kezdetét.

 

Ezen időszak alatt Önkormányzatunk biztosítja az óvodai és az iskolai intézményi gyermekétkeztetést az ingyenes és a kedvezményes igénybevételre jogosultak részére.

 

A szülőknek nem kell új formanyomtatványt kitölteniük a digitális munkarend alatti intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez, azonban igényüket – amely a digitális munkarend végéig automatikus – jelezniük kell 2021. március 7-én (vasárnap) 12.00 óráig az  elelmezesvezeto@nagyszentjanos.hu email címen. Az igény alapján a gyermek 2021. március 8. napjától (hétfőtől) jogosult az étkezésre. Az emailnek tartalmaznia kell a gyermek nevét, születési helyét és idejét, anyja nevét, korosztályát (iskolás esetén az osztályát is), valamint a lakcímét.

 

Amennyiben valamilyen okból az étkezést egy adott napra nem kívánják igénybe venni, azt az étkezést megelőző munkanapon 10.00 óráig Miskiné Forró Adrienn élelmezésvezetőnél lehet lemondani.

 

A továbbiakban is van mód teljesárú vendégétkezésre, melyet heti intervallumra (hétfőtől-péntekig) lehet előre megrendelni a hetet megelőző pénteken 10.00 óráig Miskiné Forró Adrienn élelmezésvezetőnél.

 

Az igény alapján az ételt minden munkanap 11.30 és 13.00 óra között lehet átvenni a Nagyszentjánosi Tarka Lepke Óvoda és Konyha főzőkonyhájának étkezőjében. Ételhordót nem kell hozni, ugyanis az ételeket – a járványveszély csökkentése érdekében – egyszer használatos műanyag edényekben adjuk át. Az ételek helyben történő fogyasztására nincs mód.

 

Az étkezőben egyszerre csak 3 ember tartózkodhat. Mielőtt az ebédet igénylők az étkezőbe lépnek, kötelező az előtérben a fertőtlenítő kézmosás, az adagolókban kihelyezett fertőtlenítő szappannal és papírtörölközővel. Ennek elmulasztásával senki nem léphet be az étkező területére.

 

Kérjük a védelmi intézkedések szigorú betartását!

 

Nagyszentjános, 2021. március 6.

 

Friderics Cecília

polgármester

 

Németh Dániel

jegyző