Hírek

Elérhetőségek

Járványhelyzettel összefüggő helyi információk (2021.03.04.)

Tisztelt Lakosság!
A kormány mai döntése értelmében bezár óvodánk és iskolánk is, a közösségi érintkezés szabályai pedig tovább szigorodnak.
A várt könnyítések helyett a fertőzöttek, a kórházban ápoltak és sajnos a járvány következtében elhunytak száma emelkedik. Mindannyian felelősek vagyunk egymás egészségéért, ezért az óvintézkedések fegyelmezett betartása soha nem volt ennyire fontos, mint most.
Helyi oltópontunkon háziorvosunk megfeszített erővel teljesíti szigorú eljárásrend szerint a besorolt várakozók oltását. Kérjük a várakozók szíves türelmét, és nagyban segíti a tempós munkát, ha helyesen kitöltve hozzák magukkal a hozzájáruló nyilatkozatot, és ügyeljenek a távolságtartásra, a maszk használata természetesen kötelező.
Fontos információ, hogy főzőkonyhánk továbbra is üzemel, az elvitel hétfőtől egyszer használatos edényekben történik.
És hogy jó hírünk is legyen a sok nehézség közepette, talán soha jobbkor:
MEGNYÍLT A NAGYSZENTJÁNOSI HÓKRISTÁLY GYÓGYSZERTÁR!
Régóta vártunk rá és sokat dolgoztunk érte, hogy új környezetben, ránk szabott nyitvatartással egy szép új patikánk legyen. Ez is megvalósult!
Tisztelt Lakosainknak nagyon jó egészséget kívánok, nagyon vigyázzanak magukra és szeretteikre, oltassák be magukat minél többen! Minél fegyelmezettebbek vagyunk, annál hamarabb mondhatunk búcsút a járványnak és a korlátozásoknak.
Kísérjék figyelemmel hirdetményeinket, és jelezzék, ha segítségre szorulnak.
Tisztelettel:
Friderics Cecília
polgármester