Hírek

Elérhetőségek

Járványhelyzettel kapcsolatos tájékoztatás (2021.03.05.)

Tisztelt Lakosság!
Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2021. március 8. napjától a közterületeken és a nyilvános helyeken mindenhol kötelező az orrot és a szájat együttesen eltakaró maszk használata!
A hatályos jogszabályok értelmében a Nagyszentjánosi Tarka Lepke Óvoda és Konyha 2021. március 8. napjától (hétfőtől) zárva tart.
A Fürge Róka Családi Bölcsőde 2021. március 8. napjától (hétfőtől) a megszokott rend szerint tart nyitva. Azon szülők, akik – a veszélyhelyzetre tekintettel, az óvodák és iskolák zárva tartásáig – nem kívánják gyermeküket bölcsődébe hordani, kérjük, jelezzék 2021. március 7. napján (vasárnap) 15.00 óráig a kocsis.ildiko@nagyszentjanos.hu e-mail címen. Ezen gyermekek étkeztetése automatikusan lemondásra kerül, a szülőknek ez ügyben egyéb teendőjük nincs.
A Nagyszentjánosi Közös Önkormányzati Hivatal a személyes jelenlétet igénylő ügyekben – a megszokottak szerint – ügyfélfogadást tart. Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy csak halaszthatatlan ügyekben keressék a hivatalt, valamint egy időben csak egy személy tartózkodjon a hivatal épületében.
A Bakony-ér Gyermekjóléti és Családsegítő Intézmény szolgáltatásai a megszokott ügyfélfogadási időkben elérhetők, azzal, hogy kérjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a személyes ügyfélfogadást csak krízishelyzetben vegyék igénybe.
Az intézményi gyermekétkeztetésről, valamint a közétkeztetés rendjéről külön tájékoztatót teszünk közzé.
Kérjük, hogy a járványhelyzettel kapcsolatos friss hírek és tájékoztatók érdekében folyamatosan kövessék nyomon a hivatalos kormányzati honlapokat, valamint facebook-oldalunkat.
Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket a járványveszély csökkentése érdekében!
Nagyszentjános, 2021. március 5.
Tisztelettel:
Friderics Cecília
polgármester
Németh Dániel
jegyző